18 Aralık 2009 Cuma

Audi A8 navigasyonu içinde Google Earth olacak.


     Google Earth, araçların navigasyonları için çalışmalar yapıldığının haberi çıkmıştı. Hatta bu Google Earth ücretsiz GPS olacağının duyulmasıyla diğer firmaların hisseleri düşmüştü. Son olarak Google Earth olarak Audi A8 içinde araç kullananların karşısına çıkacak.


      LCD ekranla içine yerleştirilen bir uygulama uygulama sayesinde 3D(3 boyutlu) uydu görüntüleri, arazi bilgileri, wikipedia'dan bilgi paylaşımı ve haberler takip edilebilecek. Ayrıca yerel arama da bulunmakta.

     İsterseniz bu aleti dizüstü bilgisayarına bağlayarak daha yüksek verim elde edebilir aradıklarınızı daha kolay ve hızlı bulabilirsiniz.

     Google Earth GPS entegreli Audi A8'in dolayısıyla Google Earth GPS'in 2010-2011 arasında gelmesi bekleniyor. 9 inçlik LCD ekranı bulununan bu alette Multi Medya arabirimi (MMI) ve Bluetooth da bulunmakta. Fakat Alman şirketlerinin ürettiği bu lüks otomobillere aşina değilseniz iPhone standartındaki Google Earth Mobile yazılımını kullanmanız gerekecek. Tabii yakında Google Earth tüm araçları kaplayana kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder