15 Kasım 2009 Pazar

OKÇULUK HAKEM SEMİNERİ ANKARA'DA BAŞLADI

ANKARA (A.A) -
Okçuluk hakemlerine yönelik eğitim semineri Ankara'da başladı. Okçuluk Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve Elmadağ Kamp Merkezi'nde başlayan seminerin açılışına katılan Federasyon Başkanı Abdullah Topaloğlu, sportif başarıda hakemlere de görev düştüğünü söyledi. Sporcuların mücadelesi sırasında karşılaştıkları sorunların aşımında hakemlerin bütün sporculara eşit mesafede olması gerektiğini dile getiren Topaloğlu, ''Hakemlerimiz her zaman ilgili kurallar doğrultusunda karar verirler. Bu kapsamda biz de eğitim seminerlerine önem veriyoruz. Hakemlerimiz yeni kurallar öğretilerek kendilerini geliştirmektedir'' diye konuştu.

RESİM : OKÇ.FEDRS.SİT.

Pazar günü sona erecek seminerin ilk gününde Merkez Hakem Kurulu Başkanı Durmuş Demirci tarafından ''Okçuluk hakemliğinin genel felsefesi, hakemlerin görev ve sorumlulukları, ok değerleri, takım müsabakalarında uyulması gereken kurallarla, kart uygulamaları'' konularında bilgi verildi. Hakem Orhan Şentürk ise ''Müsabaka öncesi müsabaka sahasında hakemlerin yapması gereken hazırlıklar'' konusunda sunum yaptı.

-Kaynak : http://www.taraftargazetesi.com/6164-ok%C3%A7uluk-hakem-semineri-ankara-da-ba%C5%9Flad%C4%B1-tgtip-H-tghaber-6164.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder