11 Kasım 2009 Çarşamba

Kim Jeong Ho Bolu' dan Memnun Ayrıldı !

-Okçuluk Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Güney Koreli Kim Jeong Ho 06-07 kasım tarihleri arasında Bolu GSİM 'de okçularımızla antrenman yaptı.Antrenman sonunda sporcular için okçuluk adına umutlu olduğunu , doğru çalışma sitillerinin olduğunu ve çocukların gelişme aşamasında olup sabır ve süreye ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.Bolu Aladağ tesisilerini ziyaret eden ve çok beğenen Kim Jeong Bolu'ya tekrar geleceğini söyledi.İl Müdürü Erdal Selimoğlu' nun bir spor gönüllüsü olduğunu söyleyen Koreli hocamız Selimoğlu' nun misafirperverliği içinde teşekkür etti.
Dünyanın en iyi antrenörlerinin başında gelen Okçuluk Tük Milli Takım Antrenörü Güney Koreli Kim Jeong Ho, Bolu’yu ziyaret etti.2007 yılında okçuluk milli takımının başına getirilen dünyanın en iyi antrenörlerinden olan Güney Koreli Kim Jeong Ho Bolu’da ki okçuluk sporunu yakından görmek için ilimizi ziyaret etti.
Bolu’da Okçuluk antrenörü Serkan Can, Okçuluk İl Temsilcisi Sedat Can ve sporcularla ile iki gün bir arada olan Güney Koreli Kim Jeong Ho Aladağ ve Kartalkaya’ya gezerken Aladağ’a ayran kaldı.‘İyi düzeyde’Bolu’da ki okçuluğun iyi bir düzeyde olduğunu söyleyen Kim Jeong Ho “İki günlük izlenimlerime göre Bolu’da okçuluk sporu iyi bir seviyede. Fakat sporcuların hepsi genç olduğundan dolayı biraz tecrübe kazanmaları gerekiyor. İnanıyorum ki ileride Bolu’da dünya şampiyonaları çıkacaktır. Bu genç sporcular ileride milli takımda üst seviyeye geleceğine inanıyorum” dedi.
Milli kamp yapmak için Aladağ’ın muhteşem bir yer olduğunu söylerken “Bolu’da ki iki günlük gözlemimde Aladağ ve Kartalkaya’yı gezdim. Hakikaten Bolu doğası ve havası ile kamp merkezi haline gelebilecek bir yer. Özellikle Aladağ muhteşem bir yer. Ankara’ya döndüğümde federasyonla konuşarak milli takımı kampına Aladağ’da yapmak için fikir sunacağım. Milli takım kamplarını Aladağ’da yapmak isterim” dedi.
Bolu Gençlik Merkezi Okçuluk Antrenörü Serkan Can ise Tük Milli Takım antrenörü Güney Koreli Kim Jeong Ho’nun Bolu’yu ziyaret etmesini kendilerini mutlu ettiklerini söylerken, “Milli Takım antrenörümüz Bolu’ya tekrar geleceğini söyledi. Bolu’yu ziyaret etmesi bizi mutlu etti. Ayrıca Kim Jeong Ho’nun Bolu’ya ziyaretinde bizi yalnız bırakmayarak destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdal Selimoğlu ve İl Temsilcimi Sedat Can’a teşekkür ederim” dedi.

-Makale Kaynak : http://www.boluolay.com/news.php?id=36706&t=Kim+Jeong+Ho+memnun+ayr%C4%B1ld%C4%B1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder