5 Ocak 2010 Salı

AMD, Vision Pro Platformunu tanıttı.


   Artık reklamcılık oldukça ilerledi. Bununla birlikte şirketlerin istekleri de artıyor. Reklamlarında video ve üç boyutlu grafiklerinde bulunduğu zengin görsel materyaller ile sunumlar hazırlamakta önem kazanıyor.
Araştırmalara göre, insanların bir konu ya da sunumu anlayabilmelerinin %80'ini görsellik oluşturuyor. Sunumlarda sadece sözlü anlatım ile sözlü anlatım ve görsel materyallerin kullanılması akılda kalıcılığı 6,5 kat arttırmaktadır.
    Bir bilgisayarda birden fazla monitör kullanarak görüş alanını arttıran çalışanların verimleri de %40'lara kadar çıkmaktadır. AMD'nin Vision Pro teknolojisini kullanan şirketlere herhangi bir eklentiye gerek kalmaksızın çoğul monitör, kesintisiz video izleme ve video konferans yazılımlarını kullanma desteği sunarken, içinde videolar ve üç boyutlu grafikler bulunduran zengin sunumların hazırlanması için gerekli performansı da sağlamaktadır.
    VISION Pro Teknolojisi, AMD’nin Eylül 2009’da açıkladığı VISION Teknolojisi’nin devamıdır. Microsoft Windows Platform Stratejisi Başkan Yardımcısı Mike Nash şu sözleri söyledi:  “Şirket kullanıcıları bize, bilgisayarlarını hem iş uygulamaları hem de Windows 7’deki tüketici senaryolarının tümü için kullanabilmek istediklerini bildirdiler. Bu ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan Windows 7 Professional ve AMD Vision Pro Teknolojisi, işletmelerin gerektirdiği yönetilebilirlik imkanını, son kullanıcıların istediği performans ve işlevsellikten ödün vermeden sağlıyor.”
    VISION Pro Teknolojisi tarafından desteklenen güvenlik özellikleri arasında Güvenilen Platform Modülü (TPM), AMD’nin Geliştirilmiş Virüs Koruması (EVP) ve Windows® 7 Professional’ın önemli güvenlik özellikleri var.  AMD istemci sanallaştırma teknolojisi, eski uygulamaların Windows XP Modu altında desteklenmesi için yonga düzeyinde iyileştirmeler içeriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder