19 Ekim 2009 Pazartesi

Erzurum' lu Okçular İran' ı Fethetti

İran' daki Salon Okçuluk Yarışması 16-17 Ekim 2009 tarihlerinde İran' ın Urumiye şehrinde yapıldı. Yarışmaya İran, Azerbeycan ve Türkiye' den toplam 75 okçu katıldı.
İran' lılar yarışmaya gelen sporcu ve idarecilere çok güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler.






Erzurum bölgesi sporcuları değişik branşlarda İran' a gidip spor karşılaşmalarına iştirak ediyorlar. Bu seferde Erzurum bölgesi okçuluk takımı Urumiye şehrindeki okçuluk yarışmasına iştirak etti. Antrenör Hikmet Dumanoğlu eşliğinde yarışmaya katılan okçular gösterdikleri performansla İran' lı sporseverlerin ilgi odağı oldu.
İran milli takımından da sporcuların katıldığı Compound Yay kategorisinde 28 sporcu yarıştı. Bu kategoride Doğan Hancı birinci, Erol Sulumer üçüncü olurken Erzurum Compound Yay Okçuluk Takımı da Şampiyon oldu. Yarı final atışında birbirleriyle karşılaşan sporcularımız seyirciler görsel şov yaptılar.

Urumiye bölgesinde 32 si bayan toplam 150 faal okçuları mevcut. Bölge yöneticileri antrenörümüz Hikmet Dumanoğlu' nu on gün misafir edip sporcularına teknik yardım alacaklarını söylediler.
Hikmet Dumanoğlu, '' İran'daki spor yönetimini beğendiğini; özellikle de bayanların her spor branşında sporcu ve yönetici olarak çok faal olduklarını'' söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder