18 Nisan 2009 Cumartesi

Haydi Okçuluğumuzu Kurtaralım

- Başarı için gerekli olan ögeleri objektif olarak söyleyecek kim varsa söylesin, başarı için ne yapılacaksa gücü olan yapsın. Hep birlikte oturalım konuşalım ama kimse ipi kendi tarafına çekmesin. Türk okçuluğu bir medeniyetin simgesidir, o simgeyi tekrar canlandıralım.

- Yukarıdaki cümleyi boşuna yazmadım,bu yarışma gördüğüm manzara karşısında donup kaldım. Neydi bu manzara; '' okçuluk sporunun başarılı olması için elinden gelen herşeyi yapan ama gelişmelerin olumsuzluğu karşısında çözümleri yetersiz kalan bir yönetim. Ortalıkta dolaşıp ispiyonculuklarıyla bir yerlere gelmeye çalışan kişiler.Yıllarca milli takımda görev alan sporcuların yanlış evrak bildirimlerinden dolayı aldıkları çok büyük cezalar ve hala başarısız bir kaç antrenörün milli takımda görev almaya devam etmeleri. Hakettikleri halde milli takım kamplarına bile çağrılmayan sporcular. Yarışma esnasında hakem kulesinde yemek yiyen genç hakemler ''.

- Ben olsam tekrar yeni bir yapılanmaya giderim. Antrenör çalıştayı gibi yine üniversitenin öncülüğünde TÜRK OKÇULUĞUNU KURTARALIM adı altında bir çok çalıştay yaparım. Ama idarecesini, antrenörünü, sporcusunu, velisini vede spor yazarlarını da çağırırım. Alınan kararları da objektif ve dürüst uygularım. Daha çok çözüm yolları varda önemli olan uygulamak, şimdilik bu kadar.

- 17-19 Nisan 2009 Antalya yarışasının sonuçları :
Gençler ve Büyükler İlkbahar Okları Şampiyonası Sonuçları (Kaynak : Okç.Fedrs. Sits.) ...>>>


- Kocaeli Compound Yay Genç Bayan Takımı Şampiyon Olurken, Kocaeli' nin Gururu Dinçer EKİZ Yine Şampiyon Oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder