15 Mart 2009 Pazar

Hedef Spor Okçuluk Mağazası Kendini Yeniledi

Türkiye' nin en geniş kapsamlı okçuluk mağazası Hedef Spor' da fiyatlar artık çok daha uygun . Okçuluk malzemelerinizi güvenle alabileceğiniz firmaya aşağıdaki adres ve telefonlardan ulaşabilirsiniz.
- En Kaliteli Okçuluk Malzemelerinizi; Tecrübeli Ellerden, Güvenerek En Ucuz Fiyata Alabilirsiniz, HEDEF OKÇULUK ... >>>

HEDEF SPOR” ; OKÇULUK ÜZERİNE UZMANLAŞMIŞ TÜRKİYE’NİN TEK FİRMASIDIR.
SATIŞLARIMIZ HEM TOPTAN HEM PERAKENDE OLMAK ÜZERE ANTALYA’DAN TÜM TÜRKİYE’YE GERÇEKLEŞMEKTEDİR.
OKÇULUK ÜRÜNLERİNİN RESİM VE BİLGİLERİNE (SİTEDEKİ) Ürünler ...>>> İKONUNDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

ÜRÜN FİYATLARI İÇİN info@hedefsport.com.tr adresine veya 0242 328 02 55 nolu fax(telefon) numaramıza istediginiz ürünlerin detaylarını belirterek gönderebileceginiz gibi ürünler ve teknik detaylar hakkında danışmak için sitemizdeki iletişim formunu doldurup bize gönderebilirsiniz.

ANTALYA İÇİNDEKİ MÜSTERİLERİMİZE ÜCRETSİZ KARGO HİZMETİMİZ MEVCUTTUR.

TÜRKİYEDE HERHANGİ BİR YERDE BAYİLİĞİMİZ YOKTUR.
OKÇULUK ÜRÜNLERİ TAMAMEN İTHAL OLUP İTHALATÇISI “HEDEF OKÇULUK” FİRMASIDIR.

Hedef Spor Okçuluk mağazasının kurucusu ve sahibi milli okçu Gamze Uçar' ında yer aldığı Compound Yay Bayan Takımımız 2005 Üniversiat Olimpiyatlarında 3. olmuştu.

- Üniversiad Olimpiyatları' nda düzenlenen okçuluk yarışmalarında tek madalyamız, yarışmalarda 3.' ncü olan Compound Yay Bayan takımımızdan geldi. 2005 yılında İzmir' de düzenlenen bu büyük organizasyonda derece yapan compond yay bayan sporcularımızla hala gurur duyuyoruz.( Sevinç Uysal,Gamze Uçar, Neşe Alptekin )

1 yorum:

  1. Bu bölümü benim bloğumdan almışsınız ama ben kaldırdım sizde kaldırırsan sevinirim tşk. Bu bölümü kaldırırsanız sevinirim. http://okculuk.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil