1 Mart 2009 Pazar

2009 Yılı Dünya Salon Okçuluk Şampiyonası Başlıyor

Resim Kayank : Okç.Fedr.

Resim Kaynağı : Okç.Fedr.
Herkese başarılar; Dünya Salon Oçuluk Şampiyonası heyecanını birlikte yaşayalım inşaallah diyorum ve hemen konumuza başlıyorum.
- Bazı antrenör arkadaşlarımız bu yarışmaya katılarak yeni Türkiye rekorlarını da kırıyorlar. Uluslararası yarışmalara en çok katılan Sayın İzzet Avcı ve Sayın Cumhur Yavaş, yıllardan beri milli takımda görev alan değişmez ikili, kendilerini kutlarız.
- İnşaallah sporcularımızın da rekor haberlerini duyarız, hadi bakalım hayırlısı. Bir Dünya Salon Okçuluk Şampiyonası daha başlıyooor !
- Vilademir hocamız federasyonun ilk listesinde kafilede vardı ama şimdiki listede yok, hiç bir açıklamada yok, hayırlısı bakalım, duyarız yakında.
- Sporcularımıza başarılar, bizimkiler hakkında değerlendirmemi yarışma sonunda yapacağım. Ama siz RESULTS bölümünden sonuçlara bakabilirsiniz.
- Malesef ferdi klasmanda derece alamadık, inşaallah takımlarda bir şeyler yaparız,... !
- Takımlarda da derece alamadık.
- Bu bize yakışmadı, Türkiye' ye yakışmadı.
- Daha öncede hep söyledim, ben bu işi biliyorum tam yetkiyi bana versinler inanın şu Dünya Şampiyonası' ndan en az üç madalya çıkartırdık. Herkesi yorum yapmaya öneri getirmeye davet ediyorum, bu işi bilenleri iş başına getirmeyi davet ediyorum. Çocuklarımızın emek ve zamanları boşa gitmesin.
-Türk milleti tarihte başarılı bir millettir, özellikle okçuluk alanında tek isimdir TÜRK , bu imajımızı tekrar kazanmalıyız.
- Bu yarışmanın en iyi sonucunu recurve genç erkek takımız eleme turlarınad 234- puanla Dünya rekoru kırarak elde etti ama sonraki turda elendiler. Kırdığımız bu rekoru sonraki eleme turlarında İtalya takımı da kırarak rekorumuza ortak oldular. Biz genç sporcularımızı kutluyoruz, inşaallah bu cocuklarımıza sahip çıkarız da ileride Dünya çapında madalya alırlar.
- Daha önce söylediklerimin aynısını tekrarlıyorum; düzenli ordularla mücadele etmek için daha ciddi ve organize olmuş bir ordu kurmanız gerek. Yönetimsiz, sistemsiz, çıkarcı ve egoist bir anlayışla başarı elde edemezsiniz. Türkiye' nin her ilinde, ilçesinde ve beldesinde okçuluk yapılırsa ancak başarı elde edersiniz, bir kaç bölgeyle ve bir kaç kişiye iltimas geçerek bir yere varılmaz. Tarafsız, milliyetçi ve bilimsel çalışmalarla ancak başarı gelir ama bunu yapacak ehil kadroların iş başına geçmesi gerekir. Bu kadroları da iş başına geçirecek olan bizleriz, unutmayalım ki toplumlar hakettikleri şekilde yönetilirler, yani her şey bizim elimizde. Biz yinede herşeye rağmen bu internet ortamında Ata sporumuz okçuluğu bir nebzede olsa tanıtmak anlatmak ve sizin düşüncelerinizi de insanlara duyurmak için burdayız. Allah izin verdiği süre de gerçek okçuluk sporunu anlatmaya ve yaymaya devam edeceğiz. Herkese sağlık ve başarı diliyorum.


Rzeszow 2009 World Indoor Archery World Championships (FITA)
NEWS - RESULTS - PHOTOS - SONG
***- Ankara - Elmadağ' da yapılan Salon Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampı' na ait görüntüler.[»»]
( Kaynak : Okç. Fedr.) ........................................................................................................ Resim : FITA' dan

DÜNYA ŞAMPİYONASI KAFİLE LİSTESİ
MİLLİ TAKIM KAFİLESİ İSİM LİSTESİ

Kafile Başkanı : Hakan ÇAKIROĞLU
İdareci : Üstün TUNCER
Antrenörler :
Kim JEONG HO (Baş Antrenör) , Cumhur YAVAŞ, İzzet AVCI, İzzet TEKELİ, Gülüşen GÜLER BALCI, Alper AYTAÇOĞLU
Sporcular :
Mustafa Şahin KARAÇAM, Yusuf Göktuğ ERGİN, Bahadır AĞDERE, Çiğdem ÖKTEM, Begül LÖKLÜOĞLU, Selma KAYA, Mustafa Serkan TUNA, Ahmet Sadık YELKANAT, Sevinç UYSAL, Esra SÜLÜN, Melike ATICI, Melih ÖZBOSTANCI, Ali Rıza COŞKUN, Burak ÜŞENMEZ, Aybüke AKTUNA, Özge TÖZER, Cansın AZNEVİ, Sermet ÇINAR, Fatih BOZLAR, Demir ELMAAĞAÇLI, Yağız YILMAZ .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder