23 Şubat 2009 Pazartesi

Final, Yarın İstanbul'da...

“İşte Biz de Varız, Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması”nın finali yarın İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi’nde yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü ve British Council arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilen “İşte Biz de Varız, Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması”nın finali yarın İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde yapılacak.
Yarışmayla; British Council, MEB Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü ve Genç Başarı Eğitim Vakfı, gençlerin ekonomi ve iş hayatına ilgilerini artırmayı, ayrıca farklı bakış açıları ile rekabet güçlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Meslek liselerinde okuyan 14 - 18 yaşları arasında gençlere yönelik olarak yapılan “İşte Biz de Varız” yarışması 50 okulun katılımıyla gerçekleşiyor. Yarışmaya katılan okullar; 5'er kişilik takımlar kurarak geri dönüşüm konusundaki projelerini ortaya koydu. Türkiye'nin yanı sıra İngiltere'de de yapılan yarışmada ülke birincileri, 11 -13 Mart 2009'da Bulgaristan'da gerçekleştirilecek uluslararası finale katılacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder