11 Şubat 2008 Pazartesi

Ergün Poyraz Üçlemesi (PDF)





Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine

AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan yazarı ABD'de düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan'ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini. Tayip ve AKP'nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM'de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip'in Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa'nın soyundan geldiğini...Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız.Tayyip'in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan 'geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının' TBMM'de geldiği son safhalara tanık olacaksınız.


Musa'nın Gül'ü
Her yazdığı kitapla olay olan Ergün Yılmaz, bu kitabıyla da Dışişleri Bakanı ve Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün dünden bugüne gelişimini, çocukluğundan evliliğine, evliliğindeki ilk gelişmelerden bugüne bilinmeyenlerini gözler önüne seriyor.

Kitapta, Kayserili olarak bilinen Gül'ün Siirt göçmeni olmasının ve kabinedeki diğer akrabası olan bakanı göreceksiniz.

'Ne Mutlu Türküm Diyene' sözünden rahatsız olan başta Başbakan Tayyip Erdoğan olmak üzere diğer birçok AKP'liler gibi Gül'ün de bu konuda söylediği: '70 yılın çok büyük yanlışları olmuştur. Çukurca'da dağa 'Ne Mutlu Türküm' yazmışsınız. Hâlâ Diyarbakır ortasında bu tür sloganlar yazılıdır. Maalesef resmi ideoloji Türk Milliyetçiliği şeklinde kendisini ırki, taassup olarak tezahür ettirmiştir, ' şeklindeki sözleriyle Türklüğe karşı hasımane tutumlarını göreceksiniz.

Kitapta Abdullah Gü'ün İngilizler'le olan yakınlıklarına, Yahudi lobileriyle ilişkilerine, ABD'lilerle olan gizli görüşmelerine ve ABD vatandaşlığıyla ilgili her türlü bilgilere ulaşacaksınız.

Ayrıca, Abdullah Gül'ün mahkemeleri ve mahkumiyet kararlarını, İngiliz istihbarat servislerinin yurtdışı görevlere gönderilecek ajanlarının önemli bir kısmının seçildiği Exeter Üniversitesi'ndeki eğitim günlerini ve ilişkilerini bulacaksınız.


Musa'nın Mücahiti
Yazarın bir süre önce yazdığı; Musa'nın Çocukları ve Musa'nın Gül'ü adlı kitapları en çok okunan yerli kitaplar arasında 1. ve 2. ligi almış, satış rekorları kırmıştı.22 Mayıs 2007 tarihinde TÜSİAD toplantısında Başbakan Tayyip Erdoğan, 'Benim, için Rum çocuğu diyorlar, yok Musa'nın çocuğu diyorlar, kardeşim Gül için olmadık iddialarda bulunuyorlar' sözleri ile TÜSİAD Üyelerine şi­kayette bulunmuştu. Erdoğan Mahkemelerden kitabın toplatılma­sını istemiş ve bu isteği reddedilmişti.

Yazar, bu kitabında da Bülent Arınç'ın tüm bilinmeyenlerine pro­jektör tutuyor. Dedeleri, ailesi, siyasi geçmişi ve şimdiki durumu hakkında 'Şok' belgelere yer veriyor. Kitapta Bülent Arınç'ın hayat hikâyesini okurken hayretler içinde kalacak, 'Bunlar mı bizi yönetiyor' diye uzun uzun düşüneceksiniz.

Bülent Arınç’ın Yahudilere kardeşlik mesajı

Amerikan köpekleri

Doğramacı’nın üniversitesi

Bülent Arınç’a akıncı şoku

Devlet bütçesinden erotik film

Arınç’ın dedeleri

Özal’ın şortunu öpermiş

Anne Arınç’ta sonradan örtünmüş

YA Gazi Paşa duyarsa

Arınç’ın yemel parası

Ülker’den bir ilk daha

Ülker’in Ermeni ortakları

Müslüman ve Yahudi Harbi 2

Ermenistan’ın üzerine bir bomba

Şeytan yolu

Anlamak mümkün değil

Cezaevi Masalları

Şeriat övgüsü

Kitapları indirmek için aşağıdaki linkleri kullanın

-------------------------------------------------------------------------


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder