31 Ağustos 2005 Çarşamba

iboooooooo


Ah ibo ah kandırdın beni. ulan hani beraber tatile çıkacaktık. nasılda inanmıştım be sana. elden alemden utanmıyorsan yandaki şu fotoğrafımızdan utan. ne mutluyduk seninle o yaz. üzerimizdeki gömlekler mithatpaşa'dan. Eminönünde sana saat almıştık o gün. Aynı saatten bana da alacaktık ama işportacı kaçmıştı, zabıtalar gelince. Hele bak, nasılda çalım satarak göstermişsin saatini. bense kollarımı saklamışım utancımdan.
ulan ibo, madem bana yamuk yaptın bütün sırlarını aşikar edecem. Malatya'ya dönünce estetik ameliyat olduğunu, bir müddet kimseye görünmeyim diye Darende'de münzevi bir hayat sürdüğünü sonrada birdenbire top model gibi piyasaya çıktığını kaş attığını, bıyık büktüğünü herkese söyleyecem. Ahan da görürsün bak. Resme bakıyorumda o zamandan belliymiş göbek yapacağın , palazlanacağın. Ulan amma gürbüz adammışsın sen ya.
Ah ibo ah alacağın olsun. bir kaysı kurutup yollasaydın bari. yiyip içip geziyin. bu gardaşın tek başına aha böyle dımdızlak, bağrı yanık, gıçı açık kaldı İstanbul'larda. Yüzüme kimse bakmıyor. babadan kalma tarlada yok ki satak, bıçak altına yatak.
Bu arada İbocum, kulakların amma kepçeymiş ya. ha ha ha ha ha.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder